Varustus

Kaikissa huoneistoissa on juokseva vesi, ruoanlaittomahdollisuus, täydellinen keittiövarustus ja vesikeskuslämmitys. Huoneistoissa on erilliset makuuhuoneet ja olohuone. Pihapiirissä on suuri kota jopa 55 hengelle. Kesäisin käytettävissä on vene, kanootti ja polkuvene. Pihaan tuo ympäri vuoden hoidettu tie.
Liinavaatteet on tuotava mukana. Huoneistot on siivottava lähtiessä. Siivous on maksettava erikseen, jos siivous on jätetty tekemättä.

Huoneistojen varustus

Keittiöissä mikro,leivänpaahdin,uuni, hella, kahvinkeitin ja astiat. Kaikissa huoneistoissa TV. Oma wc, suihku, kahdessa huoneistossa lisäksi kylpyamme. Porakaivovesi, lämmin ja kylmä vesi hanoista.

Saunat

Kesäkäytössä tilava puulämmitteinen rantasauna erillisellä, suurella pukuhuoneella. Talvella 2 tilavaa sähkösaunaa, joissa pukuhuone, pesuhuone ja wc.

Ranta

Matala ranta, jossa tukeva betonilaituri. Laiturilta on hyvä kalastaa virvelillä tai mato-ongella, onnistuu myös pyörätuolista!

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Pihaan pääsee autolla ympäri vuoden, myös linja-autolla. Bussipysäkille on matkaa 3 kilometriä ja lentokentälle 35 km. Pihassa autokatos ja sähköpaikat käytettävissä.

Palvelut

Kauppa-auto kerran viikossa 3 kilometrin päässä.
Kuusamon keskustaan 45 km, Rukalle 59km.